BYGNINGSKONSTRUKTØR PRAKTIKANTER SØGES TIL FORÅRET 2025

Ønsker du at komme glad på arbejde? Og kunne du tænke dig at arbejde i et rådgivningsfirma indenfor byggeri, hvor kulturen er et bærende fundament og hvor vi sammen løfter i flok? Så er det her måske noget for dig. Vi har en fantastisk teamånd og sætter en stor dyd i at være en værdibaseret arbejdsplads, hvor der er balance, anerkendelse, fællesskab, faglig stolthed og glæde. Vi har mange spændende opgaver i pipeline og søger derfor Konstruktør praktikanter til foråret 2025:

Hos SCHOU BIRKENDORF Arkitekter stræber vi efter et højt fagligt niveau og vi søger konstant at udvide og forene vores eksisterende kompetancer med nye. Vi søger derfor engagerede praktikanter, der besidder et solidt kendskab til Revit og har forståelse for håndtering af BIM samt dets potentiale.

Vi er et firma der lægger stor vægt på hele processen omkring bygningsprojekteringen, lige fra designfasen til drifts- og vedligeholdelsesfasen.

Vi er dedikerede til brugen af avanceret BIM-projekteringsudstyr og har et særlig fokus på facility managment. Vores arkitektfirma, beliggende nær havnen i Holbæk, består i øjeblikket af 5 ansatte, herunder 4 bygningskonstruktører og 1 arkitekt.

Om dig

  • Vi forventer, du har et solidt kendskab til Revit.
  • At du er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • At du har en god sans for humor – så vil vores direkte og “flade” virksomhedsstruktur passe godt til dig.

Vi tilbyder dig

  • Et spændende praktikforløb, hvor du bliver en integreret del af vores team og samarbejder tæt med tegnestuens erfarne medarbejdere.
  • Mulighed for selvstændigt arbejde med fokus på dine personlige- og faglige udvikling, hvor du kan drage fordel af sparring med resten af tegnestuen.
  • Muligheden for at udforske den nyeste teknologi inden for arkitektur og bygningsprojektering, herunder anvendelse af Matterport-scanninger og droneregisteringer til at skabe navigerbare fotorealistiske modeller og pointclouds til brug i vores projektering.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team eller har spørgsmål vedrørende et praktikforløb hos os, er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside, Facebook eller LinkedIn for yderligere information.

Med venlig hilsen
SCHOU BIRKENDORF
Kontakt: Hans: 29 86 73 27